Politica de Confidențialitate pentru Asia Europe Jobs

Data de intrare în vigoare: 12.06.2023

Această Politică de Confidențialitate („Politica”) explică modul în care AsiaEurope Jobs („noi,” „ne,” sau „noastră”) colectează, utilizează și protejează informațiile personale ale utilizatorilor („dvs.” sau „ale dvs.”) atunci când utilizați aplicația mobilă și platforma AsiaEurope Jobs (în mod colectiv, „Aplicația” sau „Platforma”).

**1. Informațiile pe care le colectăm**

**1.1. Informații Personale**

Atunci când utilizați Aplicația sau Platforma, putem colecta anumite informații personale pe care le furnizați voluntar. Acestea pot include numele dvs., adresa de email, numărul de telefon, CV-ul, prezentarea video, istoricul profesional, studiile efectuate, abilitățile și alte informații relevante necesare procesului de recrutare.

**1.2. Date de Utilizare**

Putem colecta, de asemenea, date de utilizare în mod automat atunci când accesați și utilizați Aplicația sau Platforma. Acestea pot include adresa IP, informații despre dispozitiv, sistem de operare, versiunea aplicației, fișiere de jurnal și alte date similare.

**2. Utilizarea Informațiilor**

**2.1. Servicii de Recrutare**

Folosim informațiile pe care le colectăm pentru a vă furniza servicii de recrutare, inclusiv potrivirea locurilor de muncă, crearea de profil, transmiterea cererilor de angajare și comunicarea cu angajatorii sau candidații. Informațiile dvs. personale pot fi partajate cu potențiali angajatori sau candidați, în măsura în care este necesar pentru facilitarea procesului de recrutare.

**2.2. Comunicare și Notificări**

Putem folosi informațiile de contact pentru a comunica cu dvs. cu privire la oportunități de muncă, actualizări, promoții sau alte informații relevante legate de Aplicație sau Platformă. Puteți gestiona preferințele de comunicare prin intermediul setărilor din Aplicație/Platformă.

**2.3. Analize și Îmbunătățiri**

Putem analiza datele de utilizare pentru a îmbunătăți funcționalitatea și experiența utilizatorilor cu privire la Aplicație sau Platformă. Acest lucru include monitorizarea tendințelor, identificarea potențialelor probleme și implementarea îmbunătățirilor pentru optimizarea serviciilor noastre.

**2.4. Respectarea Legii**

Putem prelucra și dezvălui informațiile personale conform legilor, reglementărilor sau proceselor legale aplicabile, inclusiv pentru a răspunde cererilor legale și pentru a ne proteja drepturile, intimitatea, siguranța sau proprietatea.

**3. Securitatea Datelor**

Aplicăm măsuri rezonabile de securitate pentru a proteja informațiile personale împotriva accesului neautorizat, pierderii, utilizării necorespunzătoare, modificării sau divulgării. Cu toate acestea, niciun mijloc de transmitere prin internet sau stocare electronică nu este complet sigur, și nu putem garanta securitatea absolută a datelor dvs.

**4. Servicii ale Părților Terțe**

Putem angaja furnizori de servicii terțe, cum ar fi parteneri de găzduire, furnizori de analize sau procesatori de plăți, pentru a ne ajuta să operăm Aplicația sau Platforma sau pentru a presta servicii în numele nostru. Aceste terțe părți pot avea acces la informațiile dvs. personale în măsura în care este necesar pentru a-și îndeplini funcțiile, dar sunt obligate să mențină confidențialitatea și securitatea datelor.

**5. Alegerile și Drepturile Dvs.**

**

5.1. Informații despre Cont**

Puteți revizui și actualiza informațiile despre contul dvs. accesând setările din Aplicație. Vă rugăm să vă asigurați că informațiile dvs. sunt corecte și actualizate.

**5.2. Preferințele de Comunicare**

Puteți opta pentru a primi sau nu anumite comunicări de la noi. Puteți gestiona preferințele de comunicare prin intermediul setărilor din Aplicație sau contactându-ne folosind informațiile furnizate mai jos.

**5.3. Drepturile în conformitate cu Legile Aplicabile**

În conformitate cu legile aplicabile, puteți avea anumite drepturi referitoare la informațiile dvs. personale, inclusiv dreptul de acces, rectificare, ștergere, restricționare a prelucrării, opunere la prelucrare, portabilitatea datelor și dreptul de a depune plângeri la autoritatea de supraveghere relevantă. Pentru a exercita aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați folosind informațiile furnizate mai jos.

**6. Confidențialitatea Copiilor**

Aplicația și Platforma nu sunt destinate utilizării de către persoanele sub vârsta de 16 ani. Nu colectăm intenționat informații personale de la copii. Dacă ne dăm seama că am colectat informații personale de la un copil fără consimțământul părintelui, vom lua măsuri pentru a elimina acele informații din sistemele noastre.

**7. Actualizări ale acestei Politici**

Putem actualiza această Politică din când în când pentru a reflecta schimbările în practicile noastre de informații. Vă vom notifica cu privire la orice actualizări semnificative prin postarea Politicii revizuite în Aplicație sau prin alte mijloace de comunicare. Vă rugăm să revizuiți periodic această Politică pentru cele mai recente informații.

**8. Contactați-ne**

Dacă aveți întrebări, preocupări sau solicitări cu privire la această Politică de Confidențialitate sau prelucrarea informațiilor dvs. personale, vă rugăm să ne contactați la contact@asiaeuropejobs.com.

Menu

Subscribe to our newsletter

Call Us

+40 750 613 961

Email Us

business@asiaeuropejobs.com

©2023 Emploi Template Kit by Jegtheme.