AsiaEurope Jobs - Revoluționăm Piața Forței de Muncă cu Accesibilitate și Exclusivitate

Abonament AsiaEurope Jobs All-Inclusive – Soluția de Încredere pentru Deficitul de Forță de Muncă

Într-o premieră pentru piața românească si europeana, AsiaEurope Jobs pune la dispoziția companiilor un abonament lunar all-inclusive cu toate taxele incluse, pe o perioadă de 1 an. Această inițiativă unică elimină obstacolele financiare și administrative legate de aducerea lucrătorilor asiatici în țară, făcând recrutarea mai accesibilă și mai eficientă ca niciodată.

De ce AsiaEurope Jobs?

  • Exclusivitate și Avantaj Competitiv: AsiaEurope Jobs oferă un acces exclusiv la o bază de talente asiatici calificați, conferind companiilor un avantaj adițional într-o piață a forței de muncă competitivă.

  • Economii Semnificative: Taxa lunară de doar 89 de euro per candidat vă permite să economisiți considerabil, fără a sacrifica calitatea forței de muncă.

  • Performanță Durabilă: Beneficiați de un flux constant de specialiști asiatici calificați, asigurând astfel stabilitatea și succesul afacerii dumneavoastră.

  • Suport Integrat: AsiaEurope Jobs vă oferă suport complet pentru relocarea și integrarea candidaților asiatici în cultura de lucru din România.

  • Siguranță în Performanță: AsiaEurope Jobs garantează că, dacă un candidat nu corespunde așteptărilor, acesta poate fi înlocuit gratuit într-o perioadă de 6 luni.

Acces la talent diversificat

Avem o rețea vastă și bine stabilită de candidați asiatici talentați și calificați, acoperind o gamă largă de industrii și domenii de expertiză. De la ingineri și profesioniști IT, până la specialiști în domeniul sănătății, avem resursele necesare pentru a răspunde cerințelor dumneavoastră specifice.

Expertiză în recrutare și selecție

Echipa noastră experimentată de recrutare are cunoștințe profunde ale pieței muncii asiatice și înțelegerea culturală necesară pentru a identifica candidații potriviți pentru mediul de lucru european. Utilizăm metode de evaluare riguroase și intervievăm candidații pentru a ne asigura că potrivirea este perfectă.

Simplificare a procesului de recrutare

AsiaEurope Jobs vă pune la dispoziție o platformă de administrare intuitivă, unde puteți posta și gestiona ofertele de muncă, programa interviuri și urmări progresul candidaților. Vă oferim un proces de recrutare eficient și transparent, care vă economisește timp și efort.

Suport în obținerea vizelor și a permiselor de muncă

Înțelegem complexitatea procesului de obținere a vizelor și a permiselor de muncă. Echipa noastră vă oferă asistență completă pentru a asigura o tranziție lină pentru lucrătorii asiatici, astfel încât să vă puteți concentra pe dezvoltarea afacerii dumneavoastră.

Serviciile noastre

Recrutare și selecție personalizate

Ne asigurăm că oferim candidați selectați în mod riguros, care se potrivesc cerințelor și valorilor organizației dumneavoastră. Echipa noastră de experți în recrutare va identifica și evalua candidații potriviți pentru a vă asigura că aveți cea mai bună selecție.

Plasare și integrare

Oferim servicii complete de plasare și integrare pentru lucrătorii asiatici selectați, pentru a facilita adaptarea și integrarea lor în organizația dumneavoastră. Ne asigurăm că aceștia au o tranziție lină și sunt pregătiți să aducă contribuții valoroase.

Asistență în administrarea documentelor

În colaborare cu autoritățile și instituțiile relevante, vă oferim suport în obținerea vizelor și a permiselor de muncă pentru lucrătorii asiatici. Simplificăm procesul și ne asigurăm că totul este în conformitate cu cerințele legale.

AsiaEurope Jobs: Partenerul dumneavoastră pentru soluții strategice globale de angajare

Contactați-ne astăzi pentru a afla cum putem contribui la succesul organizației dumneavoastră prin intermediul serviciilor noastre de recrutare și plasare de forță de muncă asiatică. Suntem pregătiți să vă oferim soluții personalizate și să vă aducem candidații ideali pentru a vă ajuta să atingeți obiectivele de afaceri.

Our Happy Client Say About Us

5/5
4.8 / 5 rating
Euismod massa porttitor ut ultricies quis luctus ut. Ut amet, mauris, duis lectus. Orci, blandit nisi velit esse quam nihil

Leslie Alexander

Head of Human Resources

Euismod massa porttitor ut ultricies quis luctus ut. Ut amet, mauris, duis lectus. Orci, blandit nisi velit esse quam nihil

Emerson Bergeron

Administrative Manager

Euismod massa porttitor ut ultricies quis luctus ut. Ut amet, mauris, duis lectus. Orci, blandit nisi velit esse quam nihil

Simon Mayer

Chief Executive Officer

Euismod massa porttitor ut ultricies quis luctus ut. Ut amet, mauris, duis lectus. Orci, blandit nisi velit esse quam nihil

Lena Carlier

Management Associate