Data de intrare în vigoare: 12.06.2023

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții („Termeni”) înainte de a utiliza aplicația mobilă și platforma AsiaEurope Jobs (în mod colectiv, „Aplicația” sau „Platforma”) operată de Unicorn Media Tech Ltd. („noi,” „ne,” sau „noastră”).

1. Acceptarea Termenilor

Prin accesarea sau utilizarea Aplicației sau Platformei, sunteți de acord să fiți obligat de acești Termeni și de toate legile și regulamentele aplicabile. Dacă nu sunteți de acord cu niciunul dintre acești Termeni, vă este interzis să utilizați sau să accesați Aplicația sau Platforma.

2. Utilizarea Aplicației

2.1. Eligibilitate

Trebuie să aveți cel puțin 16 ani pentru a utiliza Aplicația sau Platforma. Prin utilizarea Aplicației sau Platformei, declarați și garantați că îndepliniți cerințele de eligibilitate.

**2.2. Crearea unui Cont**

Pentru a accesa anumite funcționalități ale Aplicației sau Platformei, vi se poate cere să creați un cont. Sunteți responsabil pentru furnizarea de informații precise și actualizate în timpul procesului de creare a contului. Trebuie să mențineți confidențialitatea datelor de conectare ale contului și să ne notificați imediat în caz de utilizare neautorizată sau încălcări ale securității.

**2.3. Activități Interzise**

Sunteți de acord să nu participați în nicio dintre următoarele activități în timpul utilizării Aplicației sau Platformei:

a) Încălcarea legilor, regulamentelor sau drepturilor terților aplicabile;

b) Impersonarea oricărei persoane sau entități sau reprezentarea falsă a afilierii dvs. cu oricare persoană sau entitate;

c) Publicarea sau transmiterea de conținut ilegal, dăunător, defăimător, obscen sau altfel obiecționabil;

d) Interferarea cu funcționarea Aplicației sau Platformei, inclusiv introducerea de viruși, malware sau alte coduri dăunătoare.

**3. Proprietate Intelectuală**

**3.1. Proprietate**

Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra Aplicației sau Platformei și conținutul său (cu excepția conținutului generat de utilizatori) ne aparțin sau sunt licențiate către noi. Aceste drepturi sunt protejate de drepturile de autor, mărci comerciale și alte legi.

**3.2. Licență Limitată**

Vă acordăm o licență limitată, non-exclusive, neretroactivă de a utiliza Aplicația sau Platforma în scopuri personale și non-comerciale. Nu aveți voie să copiați, modificați, distribuiți, vindeți sau închiriați nicio parte a Aplicației sau Platformei fără consimțământul nostru prealabil în scris.

**4. Conținut Generat de Utilizatori**

**4.1. Responsabilitate pentru Conținut**

Sunteți singurul responsabil pentru conținutul pe care îl postați, îl încărcați sau îl transmiteți prin Aplicație sau Platformă. Prin trimiterea conținutului, ne acordați dreptul de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui și afișa un astfel de conținut în mod mondial, fără drepturi de autor, pe termen nelimitat și sublicență.

**4.2. Conținut Interzis**

Sunteți de acord să nu postați sau să transmiteți niciun conținut care:

a) Încalcă drepturile de proprietate intelectuală sau proprietate ale altora;

b) Conține viruși, malware sau orice alt cod dăunător;

c) Este defăimător, obscen sau încalcă orice legi sau regulamente aplicabile.

**5. Declinarea Garanțiilor**

**5.1. Utilizare pe Propria Răspundere**

Înțelegeți și sunteți de acord că utilizarea Aplicației sau Platformei se face pe propria dvs. răspundere. Nu garantăm că Aplicația sau Platforma va fi fără erori, neîntreruptă sau fără viruși sau alte componente dăunătoare.

**5.2. Fără Garanție de Angajare**

Deși ne străduim să conectăm căutătorii de locuri de muncă și angajatorii, nu garantăm angajare sau plasare într-un loc de muncă specific. Nu suntem responsabili pentru acțiunile sau omisiunile oricărui angajator sau candidat care utilizează Aplicația sau Platforma.

**6. Limitarea Răspunderii**

În cea mai mare măsură permisă de lege, nu vom fi responsabili pentru niciun prejudiciu direct, indirect, incidental, consecințial sau punitiv rezultat din sau în legătură cu utilizarea dvs. a Aplicației sau Platformei, chiar dacă am fost informați despre posibilitatea unor astfel de prejudicii.

**7. Indemnizare**

Sunteți de acord să ne despăgubiți, să ne apărați și să ne scutiți de orice pretenții, daune, pierderi, răspundere și cheltuieli (inclusiv onorariile avocaților) rezultate din sau în legătură cu utilizarea d

vs. a Aplicației sau Platformei sau cu încălcarea acestor Termeni.

**8. Modificări ale Termenilor**

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau înlocui acești Termeni în orice moment, fără notificare prealabilă. Termenii actualizați vor fi postați în Aplicație sau Platformă. Utilizarea continuă a Aplicației sau Platformei după astfel de modificări constituie acceptarea Termenilor revizuiți.

**9. Legea aplicabilă și jurisdicția**

Acești Termeni vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legile române și reglementările europene. Orice dispută rezultată din sau în legătură cu acești Termeni va fi supusă jurisdicției exclusive a tribunalelor din România.

**10. Divizibilitate**

Dacă o dispoziție din acești Termeni este găsită a fi invalidă, ilegală sau inaplicabilă, dispozițiile rămase vor rămâne în vigoare.

**11. Acordul integral**

Acești Termeni constituie acordul integral între dvs. și AsiaEurope Jobs cu privire la utilizarea dvs. a Aplicației sau Platformei și înlocuiesc toate acordurile și înțelegerile anterioare.

Dacă aveți întrebări sau preocupări cu privire la acești Termeni, vă rugăm să ne contactați la contact@asiaeuropejobs.com.

Menu

Subscribe to our newsletter

Call Us

+40 750 613 961

Email Us

business@asiaeuropejobs.com

©2023 Emploi Template Kit by Jegtheme.